Pieniä juttuja - Blog

Hypnoosilintu innosti 1,5 kk ikäistä

1 kk ikäiset vauvat ovat pitäneet seuraavista korteista: leppis, riikinkukko, aurinko, pingviini ja lintu. Lintutarina: " Saimme kaverilta punaisen lintukortin poikamme ollessa noin 1,5 kuukautta. Alusta asti lintua on tujotettu hyvin intensiivisesti. Nyt poikamme on jo 3 kuukautta ja lintu ihastuttaa yhä. Kutsumme mieheni kanssa lintua "hypnoosilinnuksi", koska jos hoitopöydällä iskee itkukohtaus niin melkein poikkeuksetta lintu rauhoittaa itkun, jos mikään muu ei auta. " (Marika)

0000-00-00

Iloiset eläimet -aplikaatio Applen laitteisiin

Iloiset eläimet -aplikaatiossa on 12 tuttua Onni ja Ilona -hahmoa. Kullakin eläimellä on oma veikeä animaatio tarinaa tukevan äänimaailman kera. Koskemalla näyttöä eläimen saa liikkeelle. Aivan pienimmät voivat katsoa eläinten seikkailut myös elokuvana, koskematta ollenkaan näyttöön. Appi toimii myös vauvan näkökyvyn tukena. Sitä käyttävät palautteen muikaan mm. erityislasten kanssa työskentelevät. Saatavilla App Storesta

2019-10-07

UUTUUS! Onni & Ilona: Iloiset palaset - opettava appi taaperoille

Onni ja Ilona: Iloiset palaset -sovellus on 2–4 -vuotiaille taaperoille suunnattu oppimispeli, jossa harjoitellaan hahmon rakentamista. Peli kehittää erityisesti visuaalista tarkkaavaisuutta sekä silmän ja käden yhteistyötä. Sovellus julkaistaan Applen App Storessa torstaina 13.8.2020. ***** Iloiset palaset pohjautuu vauvojen katselukuvista tuttuun Onni ja Ilona -kuvitukseen. Kohderyhmänä ovat taaperoikäiset lapset, jotka harjoittelevat jo käden tarkkuutta ja pystyvät vetämään ruudulla palasia oikeaan paikkaan. ***** Pelissä on 12 koottavaa hahmoa, joista 3 ensimmäistä - meduusa, panda ja mehiläinen - ovat ilmaisia. Ideana on tunnistaa hahmoista irtoavat palaset ja muistaa, mihin kohtaan ne pitää laittaa takaisin. ***** Peli kehittää visuaalista tarkkaavaisuutta ja muodon tunnistamista. Myös muistia ja keskittymiskykyä tarvitaan, jotta hahmon rakentaminen onnistuu. ***** Nyt ilmestyvä sovellus on toinen Onni ja Ilona -appi, joka julkaistaan App Storeen. Sarjan ensimmäinen - Onni ja Ilona: Iloiset eläimet - on ollut ladattavissa vuodesta 2017. Sen ovat löytäneet vanhemmat ympäri maailman, ja myös uuden sovelluksen kohderyhmä on kansainvälinen. Ensimmäisen osan tapaan uusi sovellus julkaistaan samanaikaisesti jopa 18 eri kielelle. ***** “Ensimmäinen sovellus on kerännyt viime vuosien aikana merkittävän käyttäjäkunnan, kymmeniätuhansia latauksia sekä yli 1500 arvostelua App Storessa korkealla keskiarvolla”, kertoo kehittäjätiimin Olli Hassinen. ***** Kummankin sovelluksen takana on sama kolmen hengen tiimi, johon kuuluu Junnilan lisäksi Olli Hassinen ja Ilari Niitamo. Kolmikko on yhdessä suunnitellut sovelluksen ja Hassisen ja Niitamon yritys Pintxo Creative on sovelluksen toteuttaja.

2020-08-11